2014.03.20.
02:36

Írta: MarshallX

Miami - Nashville

nashville-tn-tourist-map_1395437324.jpg_1160x762

Irany Nashville - olyan jol sikerult a koran keles, es annyira kicsi volt a sor a biztonsagi ellenorzesnel, hogy sikerult 1 oraval hamarabb odaerni a kapuhoz. WIFI halozat vadaszasa, sikertelen, mert ami ingyenes az ugyebar nem mukodik, fizetni meg ugyan miert? Mi magyarok jobban szeretjuk az occo vagy ingyenes dolgokat :) 

EMBRAER RJ 145-os repit minket Nashville fele, picit magangepes hangulata van 1 szek bal oldalt es 2 szek jobb oldalt. Meg jo, hogy volt reggeli, mert egy narancslevelt kaptunk a ket es fel oras utra. 

Nashville - Ahogy egyik kedves kollegam emlitette, puszta, ha jobbra nezzel max azt latod, hogy Johnny hogyan szedi ki a foldbol a krumplit. Szoval olyan videki feelingje van a repulorol lathato tajnak, egy folyot is lattam kanyarogni, ami kesobb google.maps alapjan be is lett azonositva. 

A magangep hangulatbol ered, hogy voltunk vagy 14-en a gepen, igy a borondunk is pikk-pakk ott termett a carouselen. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rationaleyes.blog.hu/api/trackback/id/tr605870505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása